Schoenmakerij Didam

Schoen, sleutel en stomerij service

Wie ben ik?

Goedendag mijn naam is Ghani Hesari en ben afkomstig uit Afghanistan. Ik verblijf vanaf 2001 in Nederland.
Ik ben opgegroeid tussen familie leden die werkzaam waren in het maken van schoenen, het proces begint bij op maat snijden van het leerwerk tot aan volledig behandelen en afwerken. Daarbij heb ik ook  een stukje ervaring opgebouwd  tot aan exporteren naar  Oost-Europese landen.
Vanaf 2001 bij aankomst in Nederland, ben ik ingerold in het ambachtelijke werk.  Hierbij ben ik geïnteresseerd geraakt en heb ik de keuze gemaakt om verder door te groeien. Na veel leerzame jaren heb ik voldoende ervaring opgebouwd en ben ik begonnen  als zelfstandige.
Hierbij staat mijn deur open voor elke consumenten voor advies en herstelwerkzaamheden en maken van sleutels en stomerij depot.