Schoenmakerij Didam

Schoen, sleutel en stomerij service

Reparaties

De dienst 'reparaties' is bij ons een ruim begrip. Wij werken met moderne apparaten en proberen ons best te doen om hoogwaardige kwaliteit te geven binnen het ambachtelijke werk. In overleg met de consument zijn er allerlei mogelijkheden om de reparatie uit te voeren. Hierbij is het van belang om goed naar de wensen van de consumenten te luisteren en met een duidelijke feedback de consument op de hoogte stellen over de mogelijkheden en het leveren van de kwaliteit.

  

Schoen Verhogen

Het komt vaak voor, een beenlengte verschil, dan moet je je schoen verhogen. Dit is nodig om het lengte verschil te compenseren en ervoor te zorgen dat je recht staat. Sommige mensen worden geboren met een beenlengte verschil, sommige houden het lengte verschil over aan een heupoperatie of een botbreuk. Je schoen verhogen kan door middel van een zooltje in de hiel van de schoen. Dit gaat echter wel ten koste van het draagcomfort en er is een grote kans dat je uit de achterkant van je schoen gaat glippen. Zeker bij een beenlengte verschil groter dan 5 mm zal door de verhoging in de schoen de schoen niet meer goed passen. De schoenverhoging kan dan ook het beste onder de schoen tussen de zool geplaatst worden, hierdoor blijft de pasvorm en het draagcomfort bewaart. Onze schoenmakerij is gespecialiseerd in het verhogen van schoenen en wij kunnen dan ook 99% van alle schoenen op een zeer nette manier voorzien van een verhoging.

Je schoen verhogen kan op verschillende manieren, dit is afhankelijk van het been lengte verschil. Bij een verhoging tot 1 cm kan je in de meeste gevallen volstaan met het ophogen van alleen de hak. Bij verhogingen van 1 cm of meer is het noodzakelijk om ook de voorzool mee te verhogen. Dit is nodig om de schoen tijdens het lopen goed te laten afwikkelen, simpel gezegd anders wordt het lopen heel moeilijk. Wij kunnen nagenoeg elke schoen verhogen en besteden veel aandacht aan het nieuwe uiterlijk van de schoen. Je zult de verhoging natuurlijk altijd zien dit is onvermijdelijk, maar door de verhoging tussen de originele zool te plaatsen valt hij nauwelijks op. We hebben ook de mogelijkheid om een verhoging onder een zool te plaatsen als consument dat graag wilt. Hierbij kunnen we in overleg en luisteren naar het behoeftes van de klant een feedback op geven.

Heb je vraag over schoen verhoging? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt met ons bellen, mailen of gezellig langs komen. Wij helpen je graag verder.